Badminton Tienen

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Clubreglement 2012 - Competitie

E-mailadres Afdrukken PDF
Inhoudsopgave
Clubreglement 2012
Jeugdreglement
Volwassenen
Shuttles en competitie
Competitie
Reglement afdrukken
Alle pagina's

14. Competitie

De spelers/speelsters die zich kandidaat stellen voor de competitie verkrijgen naast hun klassement het statuut C(competitie). Hiervoor betaalt de club extra verzekering en licentie. Deze spelers/speelsters worden als titularis van een ploeg aanzien en worden verwacht tijdens de competitiewedstrijden te spelen. De club behoudt steeds de mogelijkheid om tweemaal per jaar (december/april) een spelersvergadering te organiseren. Hier zal zij haar visie over de komende competitie kenbaar maken en worden de ploegopstellingen voorgesteld/besproken.

 De eigenlijke competitiedata worden in augustus /september door de desbetreffende organisaties (VBL/VVBBC) kenbaar gemaakt en zijn op de respectievelijke sites te raadplegen.
Deelname aan een competitieontmoeting krijgt steeds voorrang dan de deelname aan tornooien.
Bij het wegvallen van een titularis in een hogere ploeg wordt een eerstvolgende speler/speelster van de lagere ploegen aangesproken om als invaller deel te nemen. Er wordt gestreefd naar een zo sterk mogelijk ploegopstelling per team met als primaire doelstelling de ontmoeting te winnen.
De club verwacht van de competitiespelers een spontaan engagement naar de diverse clubactiviteiten.

 15. Voorstellen van de leden

Voorstelleni.v.m.  een aanpassing van deze reglementen kunnen ingediend worden door ieder lid van de club, en dit schriftelijk aan één van de bestuursleden. De voorstellen worden opgenomen in het reglement na goedkeuring door 2/3 meerderheid van het bestuur.


16. Reglement

Het bestuur zal zich verplichten om ieder jaar het clubreglement te evalueren en indien nodig aan te passen. Dit vernieuwde reglement kan elk moment van het seizoen in voege gaan.